Táto jedinečná výstava Van Goghovho umenia vám umožní priamo vstúpiť do jeho obrazov

1045

Milovníci umenia si prídu na svoje. Je bežné, že umelecké diela si môžete pozrieť na stenách múzeí, len tak niekde na výstave alebo vlastníte svoje. Paríž však prišiel s absolútnou novinkou, ktorá posúva umenie na novú úroveň. Na tamojšej výstave si najznámejšie diela maliara Van Gogha už nebudete môcť iba pozrieť, ale budete do nich môcť vstúpiť. 

Pohlcujúca show s názvom Van Gogh la nuit étoilée, práve debutuje v digitálnom umeleckom centre L’Atelier des Lumièrest. Výstava obsahuje niekoľko najznámejších diel od tohto svetového umelca pochádzajúceho z Holandska. Tieto diela sú navyše spojené s hudobnými výbermi klaviristu a skladateľa Luca Longobardiho.

Prehliadka sleduje štádiá Van Goghovho života, počnúc jeho pôsobením v Paríži, Holandsku a v ďalších mestách i krajinách v Európe, až sa nakoniec dostanete k obdobiu, ktoré strávil v azyle, kde vytvoril desiatky obrazov zátišia. Tento exponát je produktom spoločnosti Culturespaces a zorganizovali ho traja páni – Gianfranco Iannuzzi, Renato Gatto a Massimiliano Siccardi.

Nemusíte sa však ponáhľať, pretože túto jedinečnú umeleckú výstavu si budete môcť pozrieť až do 31. decembra 2019, takže máte dostatok času na to, aby ste si výlet do Paríža zorganizovali.

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre