Originálny byt ukrýva v sebe jeden klenot – v suteréne nájdete takéto parádne domáce kino!

769

Originálny byt v Nottinghame s bohatou históriou ohromuje potenciálnych kupcov najmä svojou neuveriteľnou filmovou miestnosťou v suteréne. Zaujímavo vyzerajúca nehnuteľnosť, ktorá je momentálne v predaji za 360 000 eur, má dve dvojlôžkové izby s vlastnou kúpeľňou, obývacou izbou, ďalšou kúpeľňou, kuchyňou a domácou kanceláriou, ktorou je spomínaný klenot v podobe kina nachádzajúci sa v suteréne.

Do spomínanej kinosály vedie ohromujúce kamenné schodisko a je tam pripravené pohodlné sedenie pre štyri osoby. Okrem toho, že miestnosť vyzerá naozaj dobre, je vhodná aj na uskladňovanie vína, čo milovníci tohto nápoja určite ocenia. Držať sa tam však dajú aj iné nápoje, keďže je tam dostatočne chladno a nebudete tak musieť chodiť po zásoby k filmu hore do kuchyne. Pivnica má tiež svoje vlastné vetranie a kúrenie.

Táto jedinečná a veľmi vkusná nehnuteľnosť bola postavená ešte v roku 1849 pre zástupcu francúzskeho konzula. Neskôr bola prerobená na sklad čo bola veľká škoda. Aj preto a vzhľadom na svoj potenciál prešla kompletnou rekonštrukciou až sa z nej stal krásny byt, ktorý si veľmi ľahko nájde svojich fanúšikov a hlavne nových majiteľov.

 

Zdroj

Foto: Facebook

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre