Hrdý otecko šije šaty pre svoju dcéru už od jej 3 rokov a pozrite si tie outfity

543

Michael Gardner je 36-ročný otec, ktorý má jednu vášeň a tá spočíva v šití odevov. Svojim umením potešuje najmä dcéru, ale aj seba samého. Jeho hlavným cieľom je, aby sa v šatách, ktoré ušije vlastnoručne, cítila jeho dcéra sebavedomo a šťastne. Chlapík šije od roku 2014, kedy mala jeho Ava 3 roky.

Jeho výsledky práce sú naozaj skvelé. „Mojim cieľom je najmä vybudovať u dcéry sebaúctu a dôveru v seba i svoje schopnosti. Učil som sa spôsobom pokus-omyl,“ povedal Michael. Pre Avu už stihol ušiť viac ako 200 jedinečných outfitov, ktoré zdieľa na Instagrame a sleduje ich tam nemalý počet ľudí. A čo viac, oblečením sa sám dokáže zladiť so svojou dcérou.

Veľmi zaujímavé je, že tento muž je všestranne nadaný, keďže sa vo svojom živote venoval už mnohým prácam, no žiadna ho nenapĺňala. „Vyskúšal som si písanie, renováciu izieb, recykláciu nábytku, maľovanie, organizovanie večierkov, fotografovanie i varenie,“ povedal Michael. Až šitie šiat mu napokon ponúklo to, čo v skutočnosti hľadal a odvtedy sa venuje už len tejto práci.

Zároveň povedal, že byť otcom je to, na čo je vo svojom živote najviac hrdý. Ukázalo sa, že jeho túžba byť aktívnym rodičom bola inšpirovaná jeho vlastným detstvom. „Chcem sa ubezpečiť, že sa Ava cíti dobre a sebavedome. Chcem dohliadnuť na to, aby sa mala rada a verila v samú seba,“ dodal hrdý otec. 

Zdroj

Foto: Boredpanda

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre