Manželský pár nemá vlastné deti, a tak má doma 17 krásnych klokanov

252

Dvaja ľudia sa rozhodli, že budú pomáhať voľne žijúcim zvieratám. Manželský pár Theresa a Tony Matthews sa starajú sa o 17 klokanov. Vlastné deti nemajú, a tak všetku svoju lásku venujú nie len týmto zvieratám.

kangaroos fotografia
Foto od Julie Smith David

Táto rodinka sú hlavnými mozgami útočiska Wildlife Shelter – centrum pre rehabilitáciu zvierat vo Victorii v Austrálii. Okrem 17 šedých klokanov sa starajú aj o 3 močiare.

Pár sa najskôr začal starať o tieto zvieratká po tom, ako Tony v roku 2010 priviezol domov poraneného mladého klokana a spýtal sa manželky, či by sa o takéto zranené voľne žijúce zvieratá dokázali postarať.

Od tejto chvíle, ako privítali malého klokana, si to hneď zamilovali. Pomenovali ho Bobby a prijali do svojho domu. Okrem toho otvorili svoje dvere ešte ďalším desiatkam iných zranených zvierat, ktorým stále pomáhajú.

„Kvôli našej láske ku klokanom sme pre nich otvorili domov,“ vysvetlil Theresa v rozhovore pre Barcroft TV. „A naše poskytovanie útočiska zvieratám sa odvtedy stále zväčšovalo a zväčšovalo.“

Pozrite si toto milé video:

Zdroj: goodnewsnetwork

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre