Anonymný muž priniesol zúbožené zviera do útulku. Dlho sa však pokúšali identifikovať, o aké zviera vlastne ide

4025

Je zrejmé, že ľudia pracujúci v útulku v Gardnerville, Nevada, si už zvykli na to, že im tam nosia anonymní ľudia zvieratá. No tento prípad bol ešte o čosi emotívnejší. V jedno ráno prišiel dozorca útulku – Liz Begovich a jeho kolegovia ku klietke určenej na prepravu zvierat. Uvideli v nej obrovskú guľu chumáčov, ktoré nevedeli nijako identifikovať.

Čo môže byť toto za stvorenie? Ich prvý odhad bol, že to musí byť pes. Otvorili klietku, aby to zistili. „Nemohli sme prísť na to, čo to je, pretože to zviera bolo naozaj zvláštne,“ povedal Liz. „Keď už sa nám konečne podarilo rozoznať ho, pomysleli sme si: Ach, môj bože, je to kocúr. V takomto hroznom stave sme kocúra ešte nevideli.“

Bolo to naozaj zlé. Bol väzňom vlastnej kožušiny, sotva sa vedel pohybovať a mal nadváhu. „Hneď sme ho odniesli k veterinárovi,“ pokračoval Liz. „Oholili mu až neuveriteľné 2 kg vlasov. Akonáhle boli vlasy preč, začal sa prechádzať dookola. A hneď sa mu lepšie hýbalo.“

Dostal meno Bob Marley a momentálne má už vlastný domov i milujúcich majiteľov, ktorí mu pomáhajú zotaviť sa z rokov plných zanedbávania, ako aj zbaviť sa nadbytočných kíl. Má už síce 10 rokov, no pred sebou ešte zrejme veľa ďalších.

Úrady sa pokúšajú nájsť predchádzajúceho majiteľa Boba. Muž, ktorý ho vyhodil, bol zachytený na kamerách. Šerif v okrese Douglas žiada o pomoc pri identifikácii tohto muža aj verejnosť.

Photo by boredapanda

 

Photo by boredpanda
Photo by boredpanda
Photo by boredpanda
Photo by boredpanda
Photo by boredpanda
Photo by boredpanda
Photo by boredpanda

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre