Nočná mora turistov sa naplnila – sklo pod ich nohami v atrakcii nachádzajúcej sa na 103. poschodí začalo praskať

24714

Existuje veľmi veľa fóbií, ktorými trpia ľudia po celom svete. A človek, ktorý má strach z výšok zrejme bude mať problém čo i len pozrieť na túto nezvyčajnú atrakciu. Ide totiž o extrémne vysokú budovu, ktorá je celá zo skla a ponúka sklenenú lóžu, odkiaľ si návštevníci vychutnávajú úžasné výhľady. Nuž, toto ale skutočne nie je pre každého.

Pozriete sa dolu a vidíte obrovské mrakodrapy pod nohami, čo je krásne, no aj desivé zároveň. Aj keď si vychutnávate tento úchvatný pohľad, možno stále niekde v kútiku duše sa obávate toho, že sa toto sklo pod vašimi nohami rozpadne. A toto sa naozaj stalo. Takýto desivý okamih zažili ľudia na chicagskej veži s názvom Skyisck. Veža Willis sa nachádza na 103. poschodí a je veľmi obľúbenou turistickou atrakciou aj preto, že turistom umožňuje vychutnať si krásny výhľad na celé mesto aj blízke jazero Michigan.

Sklo pod nohami turistov začalo nečakane praskať. Návštevník Jesús sa vyjadril, že v okamihu, keď praskalo, stála na ňom jeho žena s dvoma deťmi. „Ich tváre boli také bledé! Všetci boli nervózni a prekvapilo to aj samotných pracovníkov, tí totiž nevedeli čo majú robiť. Samozrejme, že im prikázali, aby odtiaľ vystúpili a keďže sklo praskalo pomaly, tak tým pádom sa našťastie nikomu nič nestalo a stihli odtiaľ odísť,“ povedal muž. Následne priestor uzatvorili. Jeho žena sa vyjadrila, že už nikdy nevstúpi na takúto atrakciu.

Hovorca veže Willis sa vyjadril, že nikto nebol v nebezpečenstve. Skydeck Ledge navštívi každý rok až 1,7 milióna ľudí. A zrejme práve nápor turistov najviac prispel k tomu, že ho toto sklo už nezvládlo.

Zdroj

Foto: Boredpanda

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre