Mladá Nórka dostávala správy od ľudí, ktorí jej priali smrť po tom, ako zjedla mäso z vlastného koňa

5018

Dospievajúce dievča z Nórska sa na internete pochválilo niečim, za čo začala dostávať nepekné správy s praním jej vlastnej smrti. Išlo totiž o to, že na svoj Facebook zavesila fotografie mäsa, o ktorom napísala, že je to mäso z jej koňa a údajne nejedla nikdy nič lepšie. Pia vyrastá v rodine farmárov a tvrdí, že sama vie, čo je najlepšie pre zvieratá.

Rodina Pie Oldenovej uchovávala kúsky zo svojho mŕtveho žrebca ​​vo svojej mrazničke potom, čo bol v roku 2018 zabitý kvôli chorobe, ktorú kôň mal. 18-ročná dievčina publikovala tento príbeh na Facebooku, vrátane obrázkov jedla, ktoré obsahovalo kúsky tela zvieraťa.
Pia zároveň vysvetlila, ako si dané jedlo pripravila. „Ak budem jesť mäso z koní, tak to bude len z môjho vlastného koňa,“ napísala k príspevku mladá žena. Onedlho sa však stala predmetom veľkého odporu zo strany ľudí, ktorí jej písali nepekné odkazy.

„Mnohí mi napísali, že aj ja si zaslúžim zomrieť za to, že konzumujem vlastného koňa. Jeden napísal, že by som viac nemala mať právo vlastniť zvieratá,“ povedala Pia. Dievčina však dodala, že podľa nej si uctila svojho koňa práve tým, že časť z neho zjedla. „Je to lepšie, akoby malo byť mäso pochované a skonzumované červami,“ dodala. Povedala tiež, že si myslí, že jej výchova na farme znamená iný a realistickejší vzťah k zvieratám a aj preto vníma mäso inak ako ostatní. Napokon sa však rozhodla príspevok odstrániť a zdieľať ho len so skupinou na Facebooku, kde dostala tisíce odpovedí a boli údajne práve opačné, ako tie predchádzajúce.

Hovorí, že si síce myslela, že takýto príspevok môže pritiahnuť množstvo negatívnych reakcií, ale nebola pripravená na úroveň odoziev, ktoré dostala. Aj preto príspevok z vlastného profilu stiahla. Bez ohľadu na to si však stále stojí za svojím rozhodnutím. „Bolo to to najlepšie mäso, ktoré sme kedy jedli,“ dodala. Na poľnohospodárskej stránke údajne dostala mnoho pozitívnych reakcií. 

 

Zdroj

Foto: Facebook

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre