Japonská rodina vymyslela trik ako zabezpečiť, aby ročný chlapček neplakal za matkou, keď nie je doma

1486
Mamičky malých detí zväčšia trávia čas so svojimi ratolesťami 24 hodín denne, avšak sú aj také aktivity, na ktoré s nimi deti skrátka ísť nemôžu. Niektoré matky sa musia postarať aj iné veci a svoje malé deti tak musia nechať doma aj keď by tak najradšej nerobili. Japonská rodina prišla preto s jedinečným riešením tejto dilemy, takže ich ročné batoľa nebude plakať zakaždým, keď jeho matka musí niekde ísť bez neho.
Vymysleli akýsi experiment s 2 kartónmi, na ktorých je vyobrazená matka vo svojej skutočnej veľkosti a tento experiment sa okamžite osvedčil. Rodina tvrdí, že funguje a tieto jednoduché kartóny poskytujú matke trochu viac voľnosti. Nezi Seto uverejnila na svojom Twitteri informácie o tom, ako ich používa vždy, keď potrebuje niekde ísť bez dieťaťa.

Rodina tieto veľké figuríny dala vytvoriť spoločnosti Links a nazvala ich „Veľká mama“. Vyrobili jednu stojatú verziu a jednu sediacu verziu Nezi. Aby trik fungoval, umiestnia kartón smerom k malému chlapcovi a matka rýchlo odíde z miestnosti tak, aby si to malý nevšimol. Pokiaľ sa chlapček nedotýka kartónu, tak to podľa matky naozaj funguje aj keď to znie možno hocijako len nie uveriteľne. Šťastné dieťa tak robí zo ženy šťastnú matku, ktorá si môže nejaký ten čas pre seba alebo si na chvíľu oddýchnuť s priateľmi niekde v spoločnosti.

Foto: Brightside
Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre