Matka s dcérou sa rozhodli zmeniť svoj život a schudli 90 kilogramov tak trochu zvláštnym spôsobom

11879

Zväčša, keď chcete schudnúť, potrebujete odbornú lekársku pomoc, zmenu návykov, no najmä pevnú vôľu a motiváciu. Jaime Allison a jej dcéra Calista Jean Jones mali všetko z toho. Vďaka vzájomnej podpore a svojmu úzkemu kruhu priateľov a rodiny, sa začali venovať tancu, vďaka čomu schudli dokopy približne 90 kilogramov a ich život sa výrazne zmenil.

Chceli zmeniť svoj životný štýl

40-ročná matka a jej 18-ročná dcéra sa rozhodli, že zlepšia svoju fyzickú kondíciu a zdravie. V roku 2016 sa zapísali do tanečného kurzu a ich život sa pomaly začal meniť. Zaujímavé je, že sa prihlásili do kurzu, kde sa tancuje na pesničky z 80. rokov. Ide o disciplínu zvanú jazzercise, ktorá vznikla v 80. rokoch a ktorá kombinuje tanečné choreografie s jazzom prostredníctvom zmien štýlov a žánrov, pritom súčasťou sú tiež aktivity ako jóga, pilates a dokonca aj kickbox.

View this post on Instagram

You're my inspiration ♥️

A post shared by Cali Jean (@calijean_) on

Veľké zmeny

Keď matka aj dcéra začali na sebe badať zlepšenia, uvedomili si, že nie sú jediné, ale majú dobrý vplyv aj na iných. Aj manžel a otec rodiny sa totiž dokázal zbaviť niekoľkých nadbytočných kíl z jeho telesnej hmotnosti. „Plánujeme spoločné aktivity, nakupujeme spolu potraviny, varíme spolu, skrátka robíme spolu veľa vecí“, povedala Jaime.

View this post on Instagram

Having your soul mate by your side during your journey is the absolute best! @weightwatchers has helped @davidalanallison and i lose 153lbs!!!!! Better together is so stinkin true. We plan together, grocery shop together, cook together, attend meetings together and we are LIVING FULLY TOGETHER! We are so thankful for this program and beyond stoked about #wwfreestyle. We switch over on Saturday and can’t wait! Change is hard but change is GOOD. Thank you Weight Watchers for helping us get our lives back to healthy living. This program works. #transformationtuesday #wwhubbywifeyteam #wwbettertogether #jmegetsfitwithwwandjazzercise #wwlifetime #weightlossjourney #weightwatchers #ww #weightwatcherssmartpoints #weightwatcherscommunity #beyondthescale #wwalabama #wwsisterhood #livefully #jazzercise #jazzercisejunkie #glutenallergy #livingwitheoe #happy #onedayatatime #heismystrength

A post shared by Jaime Weightloss Blogger (@just.jme.allison) on

Uvedomovali si, že v USA je obezita veľkým problémom

Vývoj tejto rodiny je obdivuhodný a tak trochu znepokojujúci zároveň. Podľa údajov, ktoré zverejnilo centrum Spojených štátov pre kontrolu chorôb (CDC) v roku 2017, sa ukázalo, že až 40% všetkých Američanov trpí obezitou. Matka a jej dcéra však touto cestou ísť rozhodne nechceli a aj preto sa rozhodli zabojovať, čo napokon ukazuje aj fakt, že svojou aktivitou sa im podarilo schudnúť dokopy 90 kilogramov.

View this post on Instagram

To say I’ve been hard on myself here lately is an understatement. I pick myself apart. Up on the scale. Over goal. Completely upset with myself. I work hard at this maintenance thing. Not perfect. I workout hard. Meal Prep. Track my food daily. Get my steps in. Focus on my goals. But…I have to make some much needed changes. I just wanted to live without constant worry about the number. It’s owning me. My mom and I were talking and I realized every time I’ve reached my goal. I have never been satisfied. It’s never been enough. Why??? • April 1st my gym is having a challenge. I’m so unbelievably ready. To crush goals and get back where I need to be. Physically. Mentally. Emotionally. Spiritually. I will not think negative thoughts anymore. Stop being stubborn. I WILL get it together. • Please if there is anything I can stress enough is to love yourself through the season you are in. Be satisfied. Don’t listen to others negativity. Do you. Love you. Be you. Believe and know we all struggle. Before. During. After. Our Journey. It’s never over. Continuously learning and fighting. If we want it bad enough we have to be consistent. Strong. Courageous. Persistent. Ok. • YOU ARE AMAZING. Beautiful. STRONG. Brave. Believe in yourself. Let’s do this!! • #transformationtuesday @ww @trussvillegetsfit @jazzerciseinc @templework1 #mystory #livinghealthierandhappier #jmegetsfitwithwwjazzercisetemplework #ww #wwfreestyle #wellnessthatworks #wwlifetime #wwalabama #weightlossjourney #livefully #jazzercise #trussvillegetsfit #templework #wod #happy #onedayatatime #heismystrength #mypurpose

A post shared by Jaime Weightloss Blogger (@just.jme.allison) on

Úžasná a inšpirujúca zmena

Po 3 rokoch si ženy uvedomili, že ich vytrvalosť a sebaúcta ich priviedli k veľkému kroku, ktorý je dnes uznávaný na celom svete. „Vidíš ten úsmev?“ To je radosť. Milujem odraz v zrkadle. V tom momente si opäť raz uvedomím, aké ťažké bolo dostať sa až sem. Nestalo sa to z dňa na deň. Pracovali sme na tom jeden deň po druhom. Bol to proces. Neporovnávam sa s nikým iným. Nájdite si niečo, čo vás motivuje a nestrácajte svoj smer,“ povedala na záver Jaime, ktorá sa týmto prihovorila svojim sledovateľom.

 

 

 

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre