12 najzvláštnejších webstránok, aké len na internete dokážete nájsť

3202

Internet je zaujímavé miesto, ktoré skrýva mnoho hlbokých tajomstiev, rovnako ako každodenný svet okolo nás. Nájdete tu všemožné stránky a informácie, ale občas aj utajené vládne informácie. Ak však chcete vedieť o ďalších zvláštnych webstránkach, prečítajte si tento článok. Stránky však skúšajte len na vlastné riziko!

INFORMÁCIA: Všetko v hranatých zátvorkách sú pridané odkazy na stránky (z ktorých boli tiež čerpané obrázky), takže ich môžete rovno navštíviť. V článku sa nenachádzajú všetky stránky z pôvodného zoznamu (zdroj na konci článku), ktoré sa autorke zdali ako príliš násilné a nevhodné. Celý obsah je zabezpečený a nehrozí Vám žiadne nebezpečenstvo.

Dátum smrti 

Mnohí z nás sa už určite zaoberali temnou otázkou týkajúcou sa dátumu našej smrti. Niektorí ľudia to však položili na ďalšiu úroveň – vytvorili stránku ktorá Vašu smrť predpovie. Po zadaní zopár údajov a informácií o sebe dostanete výsledok a ako bonus Vám k tomu pripíšu aj slová vyjadrujúce dôvod Vašej smrti.

Blog sériového vraha 

Jedná sa o reálny blog sériovéha vraha Josepha E. Duncana III, ktorý si vo federálnej väznici „odpykáva“ doživotný trest. Nové články pridáva niekoľkokrát do roka, v ktorých opisuje svoje myšlienky, počiny a život. Psychologicky však môžu byť pre niektoré osoby veľmi znepokojujúce, preto ich neodporúčame maloletým a osobám so slabšou povahou.

Kódované texty 

Nie je úplne jasné, z akého dôvodu bola táto stránka založená a z akého dôvodu ešte stále funguje, ale ide o niekoľko stranový popis zvláštneho kódu (rovno aj s vysvetlivkami). Všetko je písané na tmavej čiernej obrazovke, čo stránke pridáva tajomný efekt. Ak máte akékoľvek vysvetlenie pre existenciu tejto stránky, môžete sa o ňu s ostatnými podeliť v komentároch.

„Všetko je možné“ 

Predstavte si, že nájdete stránku bez akéhokoľvek obsahu. Keď už ju chcete zavrieť, uvedomíte si že počujete nejaký cudzí hlas. Tento hneď po načítaní vychádza priamo zo stránky a hovorí: „Anything is possible here“, čo v preklade znamená: „Všetko je tu možné“. Okrem toho však stránka nemá žiadne funkcie, môže Vás prípadne iba motivovať…

 

Ostrov Hashima 

Počuli ste už o japonskom „Zabudnutom ostrove“? Ak nie, dozviete sa o ňom viac práve na tejto stránke. Jeho minulosť je však veľmi temná a naozaj strašná. Ak berieme do ohľadu celý svet, ide (bohužiaľ) o jeden z nemála izolovaných ostrovov, na ktorom boli vystavané tzv. pracovné tábory. Na stránke nájdete aj veľa rôznych príbehov, takže opatrne…

Šifrovaná stránka Redittu 

Tentokrát nejde len o obyčajnú zvláštnu redditovú stránku. Nájdete tu niekoľko GB (gigabajtov) šifrovaných údajov. Nachádzajú sa tu však aj dve pôvodne nešifrované správy. Jedna s textom „Help“ (Pomoc) a druhá s podobným textom „Please help us“ (Prosím pomôžte nám). Doteraz nebol je známy nikto, komu by sa kódy podarilo dešifrovať, až kým sa na stránke neobjavilo dešifrovanie aspoň polovice zo správ.

Kult Hviezdnej brány 

(Túto stránku taktiež neodporúčame osobám pod 18 rokov)                                        Sme v 21. storočí a preto si musíme zvyknúť, že do rôznych „spoločností“ sa začína verbovať už aj cez internet. Na stránke sa píše, že pre dosiahnutie vykúpenia a lepšieho života treba spáchať samovraždu. Následne máte nastúpiť na kométu, ktorá má fungovať ako časová kapsula. Samozrejme, ničomu z toho netreba veriť.

Zostrojenie nukleárnej bomby 

Nejde však zrovna o národnú hrozbu. Nájdete tu totiž „len“ diagram na zostrojenie tejto bomby, ale nič viac. Zrejme však nie je možné aby ste si ju zostrojili, ale aj tak to úprimne neodporúčame. Taktiež sa však „preklikaním“ cez stránku môžete dostať ďalej, ale zobrazia sa Vám iba nepochopiteľné obrázky. V prípade nejakej konšpirácie/pochopenia sa môžete podeliť s ostatnými v komentároch.

Popravy v Texase 

V Texase sú ako v jednom z mála štátov na svete stále povolené popravy za vykonanie istých trestných činov. Konkrétne však stránka poskytuje informácie o popravených. Verejne uznanou pravdou však je, že ide o poburujúci, hrozný a zároveň účinný spôsob potrestania previnilého človeka, rovnako aj ako varovanie pre ostatných. Je to totiž oficiálna štátna stránka…

Nezmyselné stránky   

Táto nie je tak strašná ako ostatné. Sú tu však iba nezmyselné obrázky, gify, videá, texty a zvuky. Pri druhej stránke ide skôr o schopnosť „preklikať“ sa čo najďalej. Zrejme to nemá ani žiadny význam, iba ako premyslenie svojich rozhodnutí pre využitie svojho voľného času na nejakú významnejšiu aktivitu. Pozor, je tu však možnosť, že stránka môže byť nebezpečná pre ľudí trpiacich epilepsiou alebo schizofréniou.

Interaktívna psychiatrická liečebňa 

Ako definícia strašidelného miesta sa často používa opustená psychiatrická liečebňa. Táto stránka „ponúka“ interaktívnu prehliadku existujúcej psychiatrickej liečebne. Je to však našťastie neškodné. Stránka obsahuje aj zvláštnu hudbu, ktorá sa k tomu prostrediu naozaj hodí…

Počítadlo skokov z mosta 

Stránka hneď na začiatku upozorňuje, že nenabáda na žiadne samovraždy, dokonca ponúka rýchlu pomoc, pokiaľ má návštevník samovražedné myšlienky. Späť však k hlavnej funkcii stránky – počítanie skokov z istého floridského mosta. Udalosť môže nahlásiť aj návštevník, bude však preverená. Nové údaje sú zadávané s veľkou presnosťou. Pokiaľ patríte k ľuďom so slabšou povahou, my a ani daná stránka neodporúčame ju navštevovať.

zdroj: list25

Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre