Kuriér zverejňuje zábery so psíkmi už viac ako 3 roky a sú neuveriteľne rozkošné

815

Jason Hardesty pracuje ako kuriér pre spoločnosť UPS. A keďže denne trávi veľa času v aute, pričom jeho práca je v podstate stereotypom, tak sa rozhodol, že si svoju prácu spestrí. A vymyslel to veľmi šikovne, pretože odrazu sa jeho profesia stala takou zaujímavou a zábavnou, že ju sledujú ľudia po celom svete.

Jason si nikdy nenechá vziať príležitosť trochu sa pohrať so psíkmi, ktorých majiteľom donesie zásielku práve on. A ak už trávi so zvieratkami čas, tak vždy si odnesie z daného stretnutia spoločnú fotografiu. No to, ako rozkošne to robí, sa oplatí sledovať. „Začalo to celkom náhodne. Raz som sa rozhodol, že si urobím fotografiu s jedným psíkom a uverejnil som ju na Instagrame. Záber oslovil veľa ľudí, a tak som sa rozhodol v tom pokračovať,“ povedal Jason.

Navyše dodal, že dnes plnia tieto jeho fotografie ešte ďalší účel. „Žijeme ťažké časy a myslím si, že tieto moje fotografie predsa len dokážu priniesť aspoň trochu radosti ľuďom. Fotografie so psíkmi zverejňujem na sociálnej sieti už niečo vyše 3 rokov,“ dodal kuriér. Na otázku ktorá fotografia sa mu páči najviac, odpovedal, že je ich veľa. „Najviac však tie, kde sa usmievam ja aj psík. Najmä tie mi prinášajú radosť a pripomínajú prečo robím túto prácu,“ dodal spokojne.

Kuriéra nemajú radi len psíky, ale aj samotní zákazníci. Je to sympatický muž, ktorého baví jeho práca, čo vidieť aj na samotných fotografiách.

Zdroj

Foto: Boredpanda

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre