Iba 7-ročný chlapček usporiadal svojej opatrovateľke promócie potom, čo tie oficiálne zrušili

744

Sedemročný chlapec sa rozhodol zorganizovať svojej opatrovateľke promócie potom, čo jej ich pre koronavírus zrušili. Mladý chlapec neváhal a tento veľký deň chcel dievčine, ktorá sa o neho dlhšie stará, dopriať so všetkou slávou. Curtis Rogers nevidel svoju opatrovateľku Rachel dva mesiace kvôli pandémii, no o to viac sa na seba tešili.

Mladej žene zorganizoval kompletný program na celý deň, ktorý bol zároveň bezpečný, keďže medzi sebou udržiavali odstup. „Naplánoval som to, pretože sme sa dlho nevideli a chcel som to napraviť. Je jednou z najlepších osôb, ktoré poznám,“ povedal sedemročný chlapec. Curtis urobil zoznam všetkých obľúbených skladieb svojej opatrovateľky. „Dokonca si obliekol oblek a aj motýlik, ktorý sa hodil k jej šatám. Bolo to roztomilé,“ povedala Curtisova matka.

Jeho úsilie nebolo márne, pretože Rachel to ocenila a strávený čas s mladým chlapcom sa jej veľmi páčil. Povedala, že sa cítila skvele. „Aj keď som bola smutná z toho, že som si nemohla obliecť šaty na oficiálne promócie, tak som bola nesmierne vďačná za to, ako skvele to vymyslel Curtis. Bola to skutočná zábava,“ povedala Rachel. Dodala, že Curtis sa po celý čas správal ako pravý gentleman.

Curtis ju čakal vonku a potom odviedol k bazénu. „Boli tam dokonca všetky moje obľúbené jedlá,“ dodala šťastná žena. Rachel opatrovala chlapca viac ako rok a vytvorili si medzi sebou veľmi pekný vzťah. Počas tohto dňa dokonca spolu tancovali, no všetko robili tak, aby mali dostatočne bezpečný odstup vzhľadom na aktuálny vírus a prísne opatrenia. 

Zdroj

Foto: Twitter

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre