Akciová cena All inclusive dovolenky pri mori v Tunisku je teraz dostupná len za 398€!

268

Láka vás Afrika a nevedeli ste sa doteraz k takejto dovolenke odhodlať alebo nájsť tu správnu ponuku? Máme pre vás jeden zaujímavý tip. Pobyt strávite pri mori v 4* hotelovom rezorte Rosa Rivage, ktorý sa nachádza v meste Monastir. V cene je aj letenka, pričom poletíte priamo z Bratislavy a užijete si 8-dňovú dovolenku.

monastir fotografia
Foto od D-Stanley

Viac o pobyte:

– Tento hotelový komplex sa nachádza priamo pri piesočnatej pláži, pričom letisko a mesto Monastir sa nachádza len 8 km odtiaľ.

– Hotel je však veľmi zaujímavý, keďže nejde o klasickú niekoľkoposchodovú budovu, ale je to riešené formou romantických bungalovov.

– Každá izba má vlastnú terasu alebo balkón, minibar, klimatizáciu, telefón, TV, vlastné sociálne zariadenie a trezor, ktorý je však za poplatok.

– Veľmi bohato vybavený hotel, ktorý ponúka aj rôzne bazény, bary, obchody či detské ihrisko. Ďalej budete mať k dispozícii aj rôzne športové aktivity, a to od stolného tenisu, volejbalu, tenisu, plážového volejbalu až po lukostreľbu či animačné programy pre vaše ratolesti.

– Ďalej sa môžete tešiť na: turecké kúpele, wellness, biliard, golfové ihrisko, fitness, sauna, masáže, kaderníctvo. Samozrejmosťou sú aj vodné športy na pláži. Nudiť sa nebudete mať čas.

Niekoľko plusov pre Monastir:

– Nezvyčajnejšie dovolenkové destinácie dokážu veľakrát veľmi milo prekvapiť a ak aj vy chcete vyskúšať niečo menej zvyčajné, tak okúste túto zaujímavú časť africkej krajiny.

– Okrem oddychu na pláži preskúmajte aj centrum mesta, ktoré ponúka zaujímavé uličky, pevnosť či mauzóleum niekdajšieho prezidenta.

– Momentálne je Monastir jedno z najboľúbenejších letovísk v celom Tunisku, čiže ak do Tuniska, tak v prvom rade do Monastiru.

– Mestečko síce nie je veľké, no je veľmi zaujímavé. Vyhraďte si aspoň jeden či dva dni na to, aby ste ho aspoň z časti preskúmali, máte sa na čo tešiť.

monastir fotografia
Foto od skuds

 

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre