Pokojne to možno nazvať prácou snov – desaťtisíce ľudí sa uchádza o lákavú pozíciu na odľahlom írskom ostrove

1433

Každý samozrejme preferuje inú pracovnú ponuku. Ak však patríte do skupiny, ktorá rada trávi čas ďaleko od ľudí v takej menšej divočine, tak táto pozícia vás určite osloví, tak ako tisíce ľudí doteraz. Majitelia kaviarne a štyroch chát na ostrove Great Blasket hľadajú už druhý rok dvojicu, ktorá by sa od 1. apríla do 1. októbra starali o komplex.

Billy O’Connor spolu s partnerkou Alice Hayes sa vyjadrili, že minulý rok obdŕžili približne 40 000 prihlášok! Medzi nimi boli dokonca ľudia z Mexika, Fínska či Argentíny. Izolovaný ostrov sa nachádza v írskej oblasti Kerry a počas sezóny navštívi danú oblasť stovky turistov. Tí, ktorí sa budú o komplex starať, budú mať zabezpečené ubytovanie a jedlo zadarmo i nádherný výhľad na niektoré z najpozoruhodnejších prírodných scenérii samotnej prímorskej matky prírody.

„Je síce úžasné, že záujem hlási toľko záujemcov, no zas pravdou je, že nie všetci si tak úplne uvedomujú podmienky, v akých je tam potrebné fungovať,“ povedal Billy. Naráža najmä na fakt, že na danom ostrove nie je elektrina a netečie tam ani teplá voda. Partneri uprednostňujú, aby sa o komplex starala dvojica. Práce búdu spočívať najmä v udržiavaní kaviarne a tiež samotných ubytovacích chatiek.

Aby ale dokázali zúžiť záujemcov naozaj len na tých, ktorí majú skutočný záujem, tak stanovili prísnejšie podmienky. Billy spoločne s Kerry žiadajú všetkých, ktorí si plánujú poslať prihlášky, aby si ešte predtým dobre prečítali všetky podmienky, ktoré stanovili na webe. Prihlášky budú prijímať do 22. januára. Avšak, najmä vzhľadom na COVID situáciu predpokladajú, že opäť vyberú írsky par tak, ako to bolo aj minulý rok.

Zdroj

Foto: youtube

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre