Prostredníctvom aplikácie Google Earth objavil istý muž miestnosť s kostrami dinosaurov

846

Pomerne strašidelná miestnosť upútala pozornosť ľudí na Reddite po tom, čo istý používateľ zdieľal fotografie miestnosti plnej dinosaurích kostier. Veľa ľudí má svoju záľubu v zbieraní rôznych predmetov, no tento človek má zrejme ešte o niečo zvláštnejší koníček.

Niektoré veci, ktoré má v jednej izbe skôr patria do múzea ako do domu. Istý používateľ Redditu zdieľal niekoľko fotografií, ale aj priamy odkaz na Google Earth, kde si viete užiť aj 360-uhlový zážitok. Okrem bežnejších vecí, ktoré sa v domácnostiach nachádzajú vás určite najviac upútajú kostry, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou patria dinosaurom.

Tento príspevok si rýchlo získal fanúšikov aplikácie Google Earth a sami si kládli otázku čo to vlastne má byť. Netreba však dodávať, že na svete možno nájsť mnoho zvláštnych a úžasných vecí, no a práve Google Earth ponúka taký malý pohľad do toho, čo všetko na tejto planéte je.

 

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre